Pàgines

domingo, 23 de noviembre de 2014

Nova Associació de Poetes a les Terres de l'Ebre i Matarranya: "Associació de poetes POEMES AL VENT"

Des del mes d'octubre de 2014, ja comptem amb una nova associació a les nostres terres, aquesta dedicada a la POESIA.
 
Un grup de gent de les Terres de l’Ebre i del Matarranya  s'han unit per crear una Associació de Poetes, empesos per l'amor a la poesia en tots els seus vessants.
Aquesta Associació, batejada amb el nom d’Associació de Poetes “POEMES AL VENT”, es comença a gestar el mes de juny de 2014, per un grup de 18 persones de diferents poblacions (Gandesa, Tortosa, Roquetes, els Reguers, l’Aldea, Santa Bàrbara, Aldover, Bot, Calaceit,...) i es conclouen els tràmits de legalització el mes d’octubre d’aquest mateix any.
És una Associació jove, però amb molta experiència, ja que la majoria dels seus membres fundadors, son poetes amateurs d’una llarga trajectòria en aquest món que, a més a més d’escriure els seus propis poemes originals ja sigui individualment ó en grup, també han participat en diferents esdeveniments com poden ser recitals de poesia, trobades poètiques i fins i tot,  han publicat els seus poemes en llibres individuals o col·lectius.
Aviat es farà la presentació oficial de l'entitat, encara que ja s'ha participat en diferents actes i activitats al voltant de la poesia.
 
Per més informació podeu entrar al seu blog, de nova creació:
 

1 comentario:

  1. Felicitats pel nou projecte! Ja fareu difusió de quan i on fareu la presentació oficial, oi? No vull faltar...

    ResponderEliminar